skip to Main Content

Vahva tiimi

Toimimme verkostomaisesti yhdessä alansa parhaiden osaajien ja nuorten lahjakkuuksien kanssa.

EK ElinkeinoelŠmŠn Keskusliitto 22.3.2016 pr-kuvat, valokuvaaja Marjo KoivumŠki Studio Apris oy

Sari Siitonen

Sari on Clonet Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Sari on tekniikan tohtori Aalto-yliopistosta ja eMBA Jyväskylän yliopistosta.

Sarilla on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta ja hän on ollut koko työuransa ajan tekemisissä päästöjen vähentämisen ja kestävän kehityksen kanssa. Aikaisemmin Sari on toiminut muun muassa energia-, ilmasto-, logistiikka- ja ympäristökysymyksistä vastaavana johtajana Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK) sekä strategia- ja yritysvastuujohtajana Gasumilla.

Katso tarkemmat tiedot:

Anna_G_kuva

Anna Gaib

Anna työskentelee Clonetin kestävän kehityksen asiantuntijana ja viimeistelee hallintotieteiden maisterin tutkintoa Tampereen yliopistossa. Koulutukseltaan Anna on yhteiskuntatieteiden kandidaatti kansainvälisistä suhteista ja ympäristöpolitiikasta.

Annan osaamisalueisiin kuuluu kestävyyskysymykset, kansainvälinen politiikka ja ilmastoystävällisen liiketoiminnan kehittäminen. Anna kuuluu myös OpenCO2.netin kehitys- ja ylläpitotiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

Anna_kuva

Anna Heinsalmi

Anna on digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän taituri. Hän on Huisi Business Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Anna on filosofian maisteri.

Annalla on yli 20 vuoden kokemus erilaista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Yhteistyössä Annan kanssa kehitetään ilmastomyönteiseen liiketoimintaan liittyvää sisäistä ja ulkoista viestintää ja OpenCO2.net  -hiilijalanjälki-alustan digitaalista markkinointia. Anna kuuluu OpenCO2.net -palveluiden myyntitiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_elias

Elias Hämäläinen

Elias on sovellus- ja applikaatiokehityksen monipuolinen osaaja. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan insinööri Metropolia Ammatti-korkeakoulusta ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus .NET, #C, moderneista webalustoista ja Azuresta. Hän on perustanut Quantum Coden vuonna 2015.

Elias on koodannut Clonetin tarjoaman OpenCO2.net -palvelun ja kuuluu OpenCO2.netin kehitys- ja ylläpitotiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

Markus_Korhonen_2

Markus Korhonen

Markus toimii Clonetin palvelukehitysvastaavana ja työskentelee OpenCO2.net -hiilijalanjälkialustan kehittämistehtävissä.

Markus opiskelee kolmatta vuotta tietojenkäsittelytiedettä Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa. ICT:n ohella häntä kiinnostaa kaupallinen ala, ja hän opiskelee sivuaineenaan johtamista ja markkinointia.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_jarkko

Jarkko Lemetyinen

Jarkko on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Hän on Katse Design Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on AD ja hänellä on 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta eri toimialoille.

Jarkon ydinosaamistaan ovat muun muassa yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelu sekä nettisivujen ja markkinointimateriaalien ulkoasujen ja rakenteiden suunnittelu. Jarkko on muun muassa suunnitellut Clonetin yritysilmeen sekä OpenCO2.net – ja Ilmastobisnes.fi -sivustojen ulkoasut.

Katso tarkemmat tiedot:

Paula_kuva

Paula Makkonen

Paula on liiketoiminnan kehittämisen ja yritysrahoituksen moniosaaja. Hän on Ejerco Oy:n partneri. Koulutukseltaan hän on kauppatieteen tohtori ja ympäristöjohtamisen insinööri.

Paula on viime vuosina ollut mukana yli 200 yrityksen strategia- ja kehittämistyössä pitäen sisällään hankkeiden rahoituksen suunnittelun ja toteutuksen. Yhteistyössä hänen kanssaan toteutetaan yritysten ympäristöstrategiaan ja ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä hankkeita. Paula kuuluu myös OpenCO2.net -palveluiden myyntitiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

Lotta_kuva

Lotta Siitonen

Lotta toimii Clonetin tarjoustoimintaan ja sopimushallintaan liittyvissä tehtävissä. Lotta opiskelee oikeustiedettä kolmatta vuotta Lapin yliopistossa.

Yritysjuridiikan lisäksi Lotan osaamisalueeseen kuuluu ympäristöoikeus. Lisäksi häntä kiinnostaa ilmastonmuutoksen hillitseminen ja kestävä kehitys yleensä.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_mari

Mari Tuomaala

Mari on yksi parhaista uusiutuvan energiajärjestelmän ja kiertotalouden asiantuntijoista Suomessa. Hän on 3E Energy Oy:n perustaja ja koulutukseltaan tekniikan tohtori.

Marilla on kokemusta energia-alan tehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Marin vahvuuksia ovat laaja verkosto tiedeyhteisön suuntaan ja päästöjä vähentävien teknologioiden osaaminen, ml. power-to-X- ja biokaasuteknologiat. Yhteistyö Marin kanssa liittyy kiertotalouden edistämiseen ja ekosysteemien kehittämiseen esim. muovialalla.

Katso tarkemmat tiedot:

Mikko_rajattu

Mikko Välisalmi

Mikko toimii Clonetin palvelukehittäjänä ja työskentelee OpenCO2.net -hiilijalanjälkialustan kehittämiseen ja hiilijalanjäljen laskentaan liittyvissä tehtävissä. Mikko on Aalto-yliopiston tuotantotalouden ensimmäisen vuoden opiskelija.

Talouden lisäksi häntä kiinnostaa kestävä kehitys, erityisesti ruokaketjun hiilijalanjäljen pienentäminen ja kiertotalouden edistäminen.

Katso tarkemmat tiedot:

Lisäksi teemme yhteistyötä hiilineutraaleihin tuotteisiin ja palveluihin liittyen CO2eston kanssa.

CO2Esto_logo

CO2esto Oy

CO2esto on VTT:n nykyisten ja entisten asiantuntijoiden perustama kustannustehokkaisiin ilmastonmuutoksen hillintätoimiin keskittynyt yritys. CO2estolla on ainutlaatuinen kasvihuonekaasupäästöjen kompensointipalvelu, joka toimii EU:n päästökauppajärjestelmän kautta. CO2eston palvelussa haluttu määrä päästöjä kompensoidaan ostamalla päästöoikeuksia pois EU:n suurimpien päästölähteiden käytöstä.

CO2eston ja Clonetin yhteistyön avulla jokainen yritys, organisaatio ja henkilö voi toimia hiilineutraalisti. Clonetin kehittämän OpenCO2.net -palvelun avulla voidaan määrittää yrityksen, tuotteen tai tilaisuuden hiilijalanjälki, jota vastaavat päästöt mitätöidään CO2eston CO2-päästöleikkurin avulla.

Katso tarkemmat tiedot: CO2esto Oy