skip to Main Content

Vahvaa osaamista

EK ElinkeinoelŠmŠn Keskusliitto 22.3.2016 pr-kuvat, valokuvaaja Marjo KoivumŠki Studio Apris oy

Sari Siitonen

Sari on Clonetin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta, ja hän on ollut koko työuransa ajan tekemisissä päästöjen vähentämisen ja kestävän kehityksen kanssa. Aikaisemmin Sari on toiminut johtotehtävissä Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK), Gasumilla ja Pöyryllä. Koulutukseltaan hän on Tekniikan tohtori Aalto-yliopistosta ja Executive MBA Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Katso tarkemmat tiedot:

Markus_Korhonen_2

Markus Korhonen

Markus toimii Clonetin palvelukehitysvastaavana ja työskentelee Tempo-projektissa, jonka tavoitteena on skaalata OpenCO2.net -hiilijalanjälkialusta kansainvälisille markkinoille. Markus opiskelee kolmatta vuotta tietojenkäsittelytiedettä Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa. ICT:n ohella häntä kiinnostaa kaupallinen ala, ja hän opiskelee sivuaineenaan johtamista ja markkinointia.

Katso tarkemmat tiedot:

Lotta_Mannonen.png

Lotta Mannonen

Lotta on markkinoinnin moniosaaja ja hänellä on vahva kansainvälinen tausta. Lotta vastaa kestävästä kehityksestä ja Clonetin viestinnästä. Lotta on suorittanut kauppatieteiden kandidaatin opinnot Ruotsissa ja opiskelee tällä hetkellä yritysten ympäristöjohtamisen maisteriohjelmassa Jyväskylän yliopistossa. Hän osallistuu myös matkailun hiilijalanjälkeen liittyvään projektiin, ja tekee aiheesta gradua.

Katso tarkemmat tiedot:

Vahvat yhteistyökumppanit

Kaikkea ei pysty eikä kannatakaan tehdä itse vaan parempi lopputulos syntyy toimimalla verkostomaisesti yhdessä alansa parhaiden osaajien kanssa. Digitaalinen palvelukehitys, graafinen suunnittelu, energiatehokkuuden ja päästöjen mittaaminen sekä hiilineutraalin toiminnan kehittäminen hoituu yhdessä seuraavien asiantuntijoiden kanssa:

clonet_kumppanit_200x200_elias

Elias Hämäläinen,
Quantum Code

Elias on sovellus- ja applikaatiokehityksen monipuolinen osaaja. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan insinööri Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus .NET, #C, moderneista webalustoista ja Azuresta. Hän on perustanut Quantum Coden vuonna 2015 ja työskennellyt sitä ennen muun muassa NSD Consultingissa ja Elisa Appelsiinilla.

Elias suhtautuu intohimoisesti laadukkaan koodin kirjoittamiseen ja etsii uusia tapoja tehdä asiat aina vain paremmin ja nopeammin.

Elias on koodannut Clonetin tarjoaman OpenCO2.net -palvelun ja kuuluu OpenCO2.netin ylläpitotiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_mari

Mari Tuomaala,
3E Energy

Mari on yksi energiatehokkuuden ja resurssitehokkuuden parhaista asiantuntijoista Suomessa. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori ja hän on työskennellyt erilaisissa energia-alan tehtävissä noin 20 vuoden ajan. Marin perustama 3E Energy Oy auttaa asiakkaitaan parantamaan resurssitehokkuutta kolmella eri alueella: resurssitehokkaat teknologiat ja ekosysteemit, resurssitehokkuuden indikaattorit sekä strateginen uudistuminen.

Marin vahvuuksia ovat laaja-alainen systeemisten muutosten ymmärtäminen ja verkostomaisen yritystoiminnan kehittäminen.

Marilla ja Sarilla on pitkä yhteinen työhistoria Aalto-yliopistosta ja Gasumilta, ja heidän osaamisensa täydentävät erinomaisesti toisiaan.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_jarkko

Jarkko Lemetyinen,
Katse Design

Jarkko on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Koulutukseltaan hän on AD ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta eri toimialoille. Hänen ydinosaamistaan ovat muun muassa yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelu sekä nettisivujen ja markkinointimateriaalien ulkoasujen ja rakenteiden suunnittelu.

Jarkolle on tärkeää luoda asiakkailleen raikkaita ja moderneja materiaaleja, joiden avulla he voivat ylpeänä myydä omia tuotteittaan ja yritystään maailmalla.

Jarkko on suunnitellut Clonetin yritysilmeen sekä Ilmastobisnes.fi ja OpenCO2.net-sivustojen ulkoasut.

Katso tarkemmat tiedot: Katse Design Oy

CO2Esto

CO2Esto Oy

CO2Esto on VTT:n nykyisten ja entisten asiantuntijoiden perustama kustannustehokkaisiin ilmastonmuutoksen hillintätoimiin keskittynyt yritys. CO2Estolla on ainutlaatuinen kasvihuonekaasupäästöjen kompensointipalvelu, joka toimii EU:n päästökauppajärjestelmän kautta. CO2Eston palvelussa haluttu määrä päästöjä kompensoidaan ostamalla päästöoikeuksia pois EU:n suurimpien päästölähteiden käytöstä.

CO2Eston ja Clonetin yhteistyön avulla jokainen yritys, organisaatio ja henkilö voi toimia hiilineutraalisti. Clonetin kehittämän OpenCO2.net -palvelun avulla voidaan määrittää yrityksen, tuotteen tai tilaisuuden hiilijalanjälki, jota vastaavat päästöt mitätöidään CO2Eston CO2-päästöleikkurin avulla.

Katso tarkemmat tiedot: CO2Esto Oy

Back To Top