skip to Main Content

Vahvaa osaamista

Sari Siitonen on Clonetin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta, ja hän on ollut koko työuransa ajan tekemisissä päästöjen vähentämisen ja kestävän kehityksen kanssa. Aikaisemmin Sari on toiminut johtotehtävissä Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK), Gasumilla ja Pöyryllä. Koulutukseltaan hän on Tekniikan tohtori Aalto-yliopistosta ja Executive MBA Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

EK:ssa Sari toimi kestävän liiketoiminnan johtajana ja vastasi ilmasto-, energia-, ympäristö- ja logistiikka-alan edunvalvonnasta. Lisäksi hänen vastuullaan oli Cleantech Finland -bränditoiminnan koordinointi sekä kiertotalous ja vastuullinen yritystoiminta.

Vuosina 2014-2015 Sari työskenteli Gasumilla johtajana. Hän vastasi Gasumin strategia- ja yritysvastuutoiminnasta ja yhteiskuntasuhteista. Lopuksi hänen vastuullaan oli kestävä kehitys ja innovaatiot. Vuosina 2008-2013 toimiessaan Gasumin teknologiapäällikkönä hän koordinoi tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä vastasi Gasumin innovaatioprosessin kehittämisestä, jonka keskiössä oli avoin innovaatio mukaan lukien Hyvän ilman lintu -innovaatiokilpailut.

Sari väitteli vuonna 2010 tekniikan tohtoriksi Aalto-yliopistosta. Väitöskirjassaan hän tutki energiatehokkuuden parantamisen vaikutuksia CO2-päästöihin energiaintensiivisessä teollisuudessa.

Aiemmin toimiessaan Pöyryllä Sari vastasi ilmastopalveluiden kehittämisestä ja myynnistä sekä työskenteli ympäristöön ja energiamarkkinoihin liittyvissä projekteissa.

Clonet, Sari Siitonen

Katso tarkemmat tiedot:

Vahvat yhteistyökumppanit

Kaikkea ei pysty eikä kannatakaan tehdä itse vaan parempi lopputulos syntyy toimimalla verkostomaisesti yhdessä alansa parhaiden osaajien kanssa. Digitaalinen palvelukehitys, graafinen suunnittelu, energiatehokkuuden ja päästöjen mittaaminen sekä hiilineutraalin toiminnan kehittäminen hoituu yhdessä seuraavien asiantuntijoiden kanssa:

clonet_kumppanit_200x200_elias

Elias Hämäläinen,
Quantum Code

Elias on sovellus- ja applikaatiokehityksen monipuolinen osaaja. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan insinööri Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus .NET, #C, moderneista webalustoista ja Azuresta. Hän on perustanut Quantum Coden vuonna 2015 ja työskennellyt sitä ennen muun muassa NSD Consultingissa ja Elisa Appelsiinilla.

Elias suhtautuu intohimoisesti laadukkaan koodin kirjoittamiseen ja etsii uusia tapoja tehdä asiat aina vain paremmin ja nopeammin.

Elias on koodannut Clonetin tarjoaman OpenCO2.net -palvelun ja kuuluu OpenCO2.netin ylläpitotiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_mari

Mari Tuomaala,
3E Energy

Mari on yksi energiatehokkuuden ja resurssitehokkuuden parhaista asiantuntijoista Suomessa. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori ja hän on työskennellyt erilaisissa energia-alan tehtävissä noin 20 vuoden ajan. Marin perustama 3E Energy Oy auttaa asiakkaitaan parantamaan resurssitehokkuutta kolmella eri alueella: resurssitehokkaat teknologiat ja ekosysteemit, resurssitehokkuuden indikaattorit sekä strateginen uudistuminen.

Marin vahvuuksia ovat laaja-alainen systeemisten muutosten ymmärtäminen ja verkostomaisen yritystoiminnan kehittäminen.

Marilla ja Sarilla on pitkä yhteinen työhistoria Aalto-yliopistosta ja Gasumilta, ja heidän osaamisensa täydentävät erinomaisesti toisiaan.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_kumppanit_200x200_jarkko

Jarkko Lemetyinen,
Katse Design

Jarkko on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Koulutukseltaan hän on AD ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta eri toimialoille. Hänen ydinosaamistaan ovat muun muassa yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelu sekä nettisivujen ja markkinointimateriaalien ulkoasujen ja rakenteiden suunnittelu.

Jarkolle on tärkeää luoda asiakkailleen raikkaita ja moderneja materiaaleja, joiden avulla he voivat ylpeänä myydä omia tuotteittaan ja yritystään maailmalla.

Jarkko on suunnitellut Clonetin yritysilmeen sekä Ilmastobisnes.fi ja OpenCO2.net-sivustojen ulkoasut.

Katso tarkemmat tiedot: Katse Design Oy

CO2Esto

CO2Esto Oy

CO2Esto on VTT:n nykyisten ja entisten asiantuntijoiden perustama kustannustehokkaisiin ilmastonmuutoksen hillintätoimiin keskittynyt yritys. CO2Estolla on ainutlaatuinen kasvihuonekaasupäästöjen kompensointipalvelu, joka toimii EU:n päästökauppajärjestelmän kautta. CO2Eston palvelussa haluttu määrä päästöjä kompensoidaan ostamalla päästöoikeuksia pois EU:n suurimpien päästölähteiden käytöstä.

CO2Eston ja Clonetin yhteistyön avulla jokainen yritys, organisaatio ja henkilö voi toimia hiilineutraalisti. Clonetin kehittämän OpenCO2.net -palvelun avulla voidaan määrittää yrityksen, tuotteen tai tilaisuuden hiilijalanjälki, jota vastaavat päästöt mitätöidään CO2Eston CO2-päästöleikkurin avulla.

Katso tarkemmat tiedot: CO2Esto Oy

Back To Top