skip to Main Content

Vahva tiimi

Tutustu asiantuntevaan tiimiimme.

sari-valkonen

Sari Siitonen

Sari on Clonet Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Sari on tekniikan tohtori Aalto-yliopistosta ja eMBA Jyväskylän yliopistosta.

Sarilla on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta ja hän on ollut koko työuransa ajan tekemisissä päästöjen vähentämisen ja kestävän kehityksen kanssa. Aikaisemmin Sari on toiminut muun muassa energia-, ilmasto-, logistiikka- ja ympäristökysymyksistä vastaavana johtajana Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK) sekä strategia- ja yritysvastuujohtajana Gasumilla.

Katso tarkemmat tiedot:

clonet_katariina_kurikka

Katariina Kurikka

Katariina työskentelee Clonetin operatiivisena johtajana. Katariina on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja ennen Clonetia hän on työskennellyt päivittäistavarakaupan parissa. Viimeisimpänä työnään ennen Clonetia Katariina toimi Suomen RFSU Oy:n toimitusjohtajana.

Katariinan vastuualueisiin kuuluu myynti, markkinointi ja viestintä. Kata haluaa auttaa yrityksiä kasvattamaan ilmasto-osaamistaan ja auttaa parempien ympäristövalintojen tekemisessä.

Katso tarkemmat tiedot:

anna-valkoinen

Anna Gaib

Anna työskentelee Clonetin kestävän kehityksen palveluiden päällikkönä. Annan osaamisalueisiin kuuluu kestävyyskysymykset, kansainvälinen politiikka ja ilmastoystävällisen liiketoiminnan kehittäminen. Anna kuuluu myös OpenCO2.netin kehitys- ja ylläpitotiimiin.

Anna on opiskellut Tampereen yliopistossa ympäristöpolitiikkaa, koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri.

Katso tarkemmat tiedot:

patrik_borenius (1)

Patrik Borenius

Patrik työskentelee Clonetin hiilijalanjäljen laskennan asiantuntijana. Ennen Clonetia Patrik on työskennellyt teollisessa biotalouden kehitysprojektissa ja puolijohdeteollisuuden tuotannon- ja kehityksen parissa. Koulutukseltaan hän on kemian diplomi-insinööri.

Patrik osaamisalueeseen kuuluu päästölaskenta ja kiinnostuksena on käytännön toiminta vastuulliseen ja ilmastoystävällisen teollisuuden kehittämisessä.

Katso tarkemmat tiedot:

lotta-valkoinen

Lotta Siitonen

Lotta toimii Clonetin tarjoustoimintaan ja sopimushallintaan liittyvissä tehtävissä. Lotta on koulutukseltaan oikeusnotaari ja opiskelee oikeustiedettä neljättä vuotta Lapin yliopistossa.

Yritysjuridiikan lisäksi Lotan osaamisalueeseen kuuluu ympäristöoikeus. Lisäksi häntä kiinnostaa ilmastonmuutoksen hillitseminen ja kestävä kehitys yleensä.

Katso tarkemmat tiedot:

elias-valkonen

Elias Hämäläinen

Elias on sovellus- ja applikaatiokehityksen monipuolinen osaaja. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan insinööri Metropolia Ammatti-korkeakoulusta ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus .NET, #C, moderneista webalustoista ja Azuresta. Hän on perustanut Quantum Coden vuonna 2015.

Elias on koodannut Clonetin tarjoaman OpenCO2.net -palvelun ja kuuluu OpenCO2.netin kehitys- ja ylläpitotiimiin.

Katso tarkemmat tiedot:

Peppi_Savikko_1

Peppi Savikko

Peppi työskentelee Clonetin Traineena energiaan ja hiilijalanjälkilaskentaan liittyvissä tehtävissä.

Peppi on koulutukseltaan ympäristötekniikan kandidaatti, ja hän jatkaa opintojaan syksyllä LUT-yliopiston Circular Economy -maisteriohjelmassa. Kestävän kehityksen ja kiertotalouden ohella hän on kiinnostunut ilmastoystävällisestä liiketoiminnasta, ja on opiskellut sivuaineena liiketoimintaosaamista.

Katso tarkemmat tiedot:

Yhteistyökumppanit

Toimimme verkostomaisesti yhdessä alansa parhaiden osaajien kanssa.

clonet_kumppanit_200x200_jarkko

Jarkko Lemetyinen

Jarkko on graafisen suunnittelun ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Hän on Katse Design Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on AD ja hänellä on 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta eri toimialoille.

Jarkon ydinosaamistaan ovat muun muassa yritys- ja tuoteilmeiden suunnittelu sekä nettisivujen ja markkinointimateriaalien ulkoasujen ja rakenteiden suunnittelu. Jarkko on muun muassa suunnitellut Clonetin yritysilmeen sekä OpenCO2.net – ja Ilmastobisnes.fi -sivustojen ulkoasut.

Katso tarkemmat tiedot:

mari_2021_CV2

Mari Tuomaala

Mari on yksi parhaista uusiutuvan energiajärjestelmän ja kiertotalouden asiantuntijoista Suomessa. Hän on 3E Energy Oy:n perustaja ja koulutukseltaan tekniikan tohtori.

Marilla on kokemusta energia-alan tehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Marin vahvuuksia ovat laaja verkosto tiedeyhteisön suuntaan ja päästöjä vähentävien teknologioiden osaaminen, ml. power-to-X- ja biokaasuteknologiat. Yhteistyö Marin kanssa liittyy kiertotalouden edistämiseen ja ekosysteemien kehittämiseen esim. muovialalla.

Katso tarkemmat tiedot:

Paula_kuva

Paula Makkonen

Paula on liiketoiminnan kehittämisen ja yritysrahoituksen moniosaaja. Hän on Ejerco Oy:n partneri. Koulutukseltaan hän on kauppatieteen tohtori ja ympäristöjohtamisen insinööri.

Paula on viime vuosina ollut mukana yli 200 yrityksen strategia- ja kehittämistyössä pitäen sisällään hankkeiden rahoituksen suunnittelun ja toteutuksen. Yhteistyössä hänen kanssaan toteutetaan yritysten ympäristöstrategiaan ja ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä hankkeita. Paula kuuluu myös OpenCO2.net -palveluiden myyntitiimiin.

Katso tarkemmat tiedot: