skip to Main Content

Aterian Ilmastolaskuri

Selvitä ravintolasi annosten päästöt

Aterian Ilmastolaskurilla pystyt selvittämään ravintolasi aterioiden ilmastopäästöt nopeasti ja vaivattomasti. Käytä laskurilla saatuja tuloksia päästöjen vertailuun, ilmastoystävällisten annosten kehittämiseen ja niistä viestimiseen.

Tulokset on helppo tallentaa ja edellisiä laskentoja voit hyödyntää seuraavissa laskennoissa.
Laskennan pohjalta on myös helppo lähteä rakentamaan omaa ilmastostrategiaa ja -tiekarttaa.

Selvitä päästövaikutukset

Laskurin avulla saat selville mm. ravintolasi sähkön- ja energiantuotannon vaikutukset oman ravintolasi ilmastovaikutuksiin. Eri vaihtoehtoja tarkastelemalla, voit löytää sekä edullisemmat että ilmastoystävällisemmät toimintatavat.

Kehitä ruokalistaa

Tiedätkö millä annoksilla on ravintolassasi suurin ilmastovaikutus? Ja miksi?

Ilmastolaskurin avulla löydät helposti omista annoksista ne, jotka kuormittavat ilmastoa vähiten. Voit vertailla laskurissa erilaisia vaihtoehtoja reseptiikalle. Kustannusten viereen saat nyt helposti uuden mittarin, joka auttaa oman reseptiikan kehittämisessä.

Brändää

Yrityksen vastuullisuus näkyy teoissa. Aterian Ilmastolaskuri on konkreettinen apuväline vastuullisemman liiketoiminnan kehittämiseen. Vastuullinen yritys houkuttelee myös uusia asiakkaita ja työntekijöitä.

Kasvata myyntiä

Ole alasi pioneeri viestimällä asiakkaillesi annostesi päästöistä. Aterian Ilmastolaskurin tuloksista viestiminen voi tuoda uusia asiakkaita tai jopa muuttaa nykyisten asiakkaidesi valintoja – siis kasvattaa liiketoimintaasi.

Hinnasto

495 €/12 kk (41,25 €/kk) + alv. 24 % jatkuva tilaus

Tilaa laskuri

Tilaa Aterian ilmastolaskuri, saat palvelun käyttöösi seuraavana arkipäivänä.

Mihin laskuri perustuu?

Mitä toimintoja laskurissa on huomioitu? Mihin tulosta voi käyttää? Mihin laskuri perustuu? Lue lisää Aterian Ilmastolaskurin laskentaperiaatteista.

sari-siitonen-clonet

Sari Siitonen
sari.siitonen (at) clonet.fi
+ 358 40 761 5221