Skip to content

Clonet – kumppanisi ilmastoystävällisen liiketoiminnan kehittämisessä

Kaiken toimintamme lähtökohtana on auttaa asiakkaitamme toimimaan entistä ilmastomyönteisemmin. Autamme yrityksiä määrittämään päästönsä sekä asettamaan ja saavuttamaan kunnianhimoiset ilmastotavoitteet. Tuemme päästövähennystoimenpiteiden toteuttamisessa ja päästökehityksen seurannassa. Autamme yrityksiä kehittämään uusia ilmastomyönteisiä liiketoimintamalleja ja kasvattamaan samalla positiivista hiilikädenjälkeä. Lue lisää palveluistamme alla.

OpenCO2.net-hiilijalanjälkialusta

OpenCO2.net on Clonetin kehittämä hiilijalanjälkialusta, jonka avulla voi määrittää hiilijalanjälkiä, seurata niiden kehitystä ja suunnitella toimintaa. Hiilijalanjälkilaskurien avulla voit laskea yrityksen, tuotteen, palvelun tai tapahtuman hiilijalanjäljen. Laskenta perustuu laajaan päästötietokantaan, joka sisältää yli 2700 Suomen olosuhteisiin soveltuvaa yleisesti käytettyä päästökerrointa.

OpenCO2.net-hiilijalanjälkimerkki

OpenCO2.net -hiilijalanjälkimerkki on Clonet Oy:n hallinnoima vapaaehtoinen sertifikaatti. Tämä merkki voidaan myöntää sellaisille organisaatioille tai tuotteille, joiden hiilijalanjälki on määritetty tai varmennettu OpenCO2.net -palvelun avulla tai luotettavan kolmannen osapuolen toimesta. Hiilijalanjälkimerkki osoittaa, että laskettu hiilijalanjälki perustuu luotettaviin lähtötietoihin ja laskentamenetelmiin sekä täyttää laskentastandardien vaatimukset. Merkki voidaan myöntää organisaatiolle tai tuotteelle.

Strategia- ja laskentapalvelut

Autamme yrityksiä toimimaan mahdollisimman ilmastomyönteisesti. Palvelumme kattavat kaikki askeleet ilmastomyönteisen liiketoiminnan saavuttamiseksi: lähtötilanteen kartoittamisen, päästölaskennan, ilmastostrategian suunnittelun ja päästövähennyksien toteutuksen, vähähiilisten tuotteiden kehittämisen, päästöseurannan ja tuloksista viestimisen.

Koulutukset

Vahvista yrityksesi osaamista ja innovaatiokyvykkyyttä koulutuksillamme. Toteutamme vastuullisuus-, ilmasto- ja hiilijalanjälkilaskentakoulutuksia johtoryhmille ja henkilöstölle. Voit valita koulutuksen jo valmiista paketeistamme tai ottaa meihin yhteyttä, niin räätälöimme koulutuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, kuinka voimme auttaa yritystänne eteenpäin polullanne kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.