skip to Main Content

Uusi vuosi on täynnä uusia vastuullisia liiketoimintamahdollisuuksia

Uusi vuosi on aina mahdollisuuksia täynnä. Näillä sanoilla aloitin blogikirjoitukseni viime vuoden alussa EK:ssa. Ja samoin aloitan myös uuden yritykseni – Clonetin – ensimmäisen blogikirjoituksen. Haluan kuitenkin hieman täsmentää: Uusi vuosi on täynnä uusia vastuullisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Clonet Oy on vastuulliseen liiketoimintaan keskittyvä konsulttiyritys. Kantavana ajatuksena on, että kaikki tekeminen liittyy päästöjen vähentämiseen ja siihen, kuinka siitä tehdään kannattavaa bisnestä.

Tarkoituksenani on jatkaa työtä seuraavien vastuullisuuteen liittyvien teemojen parissa:

  • kiertotalouteen ja cleantechiin liittyvät strategiat ja liiketoimintakonseptit
  • ympäristöhyötyjen näkyväksi tekeminen hiilijalanjäljen ja positiivisen hiilikädenjäljen avulla
  • vastuullisten innovaatioiden yhteiskehittäminen

Reilun parikymmenvuotisen työhistoriani aikana olen saanut tehdä monenlaisia kiinnostavia projekteja erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa. Noista yllä listaamistani tekemisistä olen kuitenkin innostunut kaikkein eniten – ja niihin haluan keskittyä myös jatkossa. Kun mietin syitä mielenkiintoni taustalla, huomasin kolme yhdistävää tekijää: mahdollisuus ympäristön kannalta positiiviseen muutokseen, asioiden tekeminen uudella tavalla ja – ehkä tärkeimpänä – yhteistyö kiinnostavien tahojen kanssa.

Näin vuodenvaihteessa on tapana asettaa tavoitteita ja esittää toiveita. Yritystoimintani tavoitteeksi asetin, että saan kuluvan vuoden aikana olla auttamassa vähintään kymmentä organisaatiota niiden vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä. Toiveeni on, että saan tehdä tätä työtä eteenpäin katsovien ja innostavien ihmisten kanssa.

Vastuullisuus on edelläkävijöille loistava mahdollisuus – käännetään siis ympäristövelvoitteet yhdessä kannattavaksi liiketoiminnaksi!

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *