skip to Main Content

Haku päättynyt: trainee, energia ja hiilijalanjälki

Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta Trainee-paikkaamme kohtaan. Löysimme sopivan tekijän jo ennen hakuajan päättymistä ja suljimme hakemuksen etuajassa. Uusista avoimista paikoista ilmoitamme Ajankohtaista-sivulla ja LinkedInissä.

Kiinnostaako kestävä kehitys, energia-ala ja ilmastonmuutoksen torjunta? Hae meille töihin!

Hiilijalanjäljen mittaamiseen sekä ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt asiantuntijayrityksemme kasvaa vauhdilla. Etsimme nyt työntekijää selvittämään energian tuotannon ja käytön ilmastovaikutuksia. Pääset myös avustamaan hiilijalanjälkilaskentaprojekteissamme.

Kanssamme pääset näkemään, kuinka yritysten päästöjä voidaan hillitä, mistä merkittävimmät päästöt syntyvät ja samalla kasvatat konkreettista osaamista ilmastoystävällisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Parhaiten menestyt roolissa jos

  • Opiskelet energia-alaa, ympäristöalaa, kauppatieteitä tai vastaavaa alaa yliopistossa
  • Omaat itsenäisen työotteen, haluat selvittää asioita ja oppia lisää energia-alan ilmastovaikutuksista
  • Olet analyyttinen, tarkka ja tykkäät työskennellä lukujen kanssa
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
  • Plussaa on, jos olet kiinnostunut data-analytiikasta

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen loppupuolella olevalle opiskelijalle. Työ toteutetaan etänä, joten voit työskennellä missä päin maailmaa tahansa. Saat tueksesi yli 25 vuoden osaamisen ilmasto- ja energia-alasta sekä mukavan tiimin. Lisäksi mahdollisuus lounasetuun.

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian, mieluiten jo huhtikuun aikana. Työ on aluksi osa-aikainen ja määräaikainen syyskuuhun 2022 asti. Mahdollisuus neuvotella myös jatkosta.

Clonet Oy on hiilijalanjäljen mittaamiseen sekä ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Olemme kehittäneet OpenCO2.net-hiilijalanjälkialustan, , joka tarjoaa standardipohjaiset työkalut hiilijalanjäljen ja positiivisen hiilikädenjäljen mittaamiseen ja päästöseurantaan. Asiakkainamme on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä- ja keskisuuria yrityksiä sekä startupeja kaikilta toimialoilta.