Skip to content

OpenCO2.net uudistui

OpenCO2.net-hiilijalanjälkialusta ja sen palvelut ovat uudistuneet. Uudistuksessa parannettiin laskureiden ja sivuston käytettävyyttä, kehitettiin palvelusta entistä asiakasystävällisempi sekä parannettiin palveluiden löydettävyyttä. Samalla päivitimme sivuston ulkoasun ja OpenCO2.net-logon. 

Kattavat palvelut yrityksille 

Kaikki OpenCO2.netin palvelut ovat nyt helpommin asiakkaiden löydettävissä. Selvitä yrityksesi ilmastopäästöt hiilijalanjälkilaskureillamme, vertaile eri päästökertoimia Suomen kattavimmassa päästötietokannassa, selvitä tuotteidesi positiivinen ilmastovaikutus hiilikädejälkilaskurilla ja tee päästöseurantaa ja erilaisia päästöskenaariota. Laskennan jälkeen hae Hiilijalanjälkimerkkiä luotettavan laskennan merkiksi. 

Tutustu yritystyökaluihin.

Ilmaiset työkalut tuovat päästöt näkyviksi 

Lisäsimme palveluun myös uusia ilmaisia työkaluja, jotka tekevät hiilijalanjäljen määrittämisestä helpompaa ja lisäävät hiilijalanjälkitietoutta. Kokeile uusia ilmaisia CO2-laskureita, joilla voit selvittää työmatkasi tai asumisesi ilmastopäästöt. Suhteuta CO2-muuntimella laskennasta saadut tulokset helposti ymmärrettävään muotoon. Ilmaisesta tietokannasta löydät erilaisten kuluttajille soveltuvien tuotteiden päästökertoimia. 

Ilmaiset työkalut.