Skip to content

Kiertotalouden ilmastohyötyjen tutkimushankkeelle EU-rahoitus

Olemme saaneet Business Finlandilta myönteisen päätöksen rahoitushakemuksellemme. Kiertotalouden ilmastohyödyt ja siihen liittyvät liiketoimintamahdollisuudet -tutkimusprojektimme saa tämän päätöksen myötä Euroopan unionin NextGenerationEU -rahoitusta. Rahoitus kattaa 50% hankkeen kokonaiskustannuksista.

Tavoitteena tutkia kiertotalouden ilmastohyötyjä

Tavoitteenamme on tutkia erityisesti sitä, miten kiertotalouden ilmastohyödyt määritetään ja jaetaan eri toimitusketjun tahojen kesken. Tällä hetkellä kiertotaloutta hyödyntävien yritysten tieto toimintansa ilmastohyödyistä on epävarmaa ja pirstaloitunutta. Haluamme auttaa yrityksiä sekä Suomessa että muualla maailmassa saamaan luotettavampaa tietoa kiertotalouden hyödyistä.

Rahoituksen avulla saamme hankkeeseemme lisäresursseja, ja tämän vuoksi voimme odottaa tuloksia nopeammin. Näin ollen pääsemme ottamaan uudet opit käyttöön sekä uusien että vanhojen asiakkaidemme kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja hankkeesta antaa: Clonetin perustaja ja toimitusjohtaja Sari Siitonen, sari.siitonen(a)clonet.fi, +358 40 761 5221.

 

Clonet on vuonna 2016 perustettu ilmastomyönteisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Kehittämältämme OpenCO2.net -hiilijalanjälkialustalta löydät kaikki työkalut yrityksen hiilijalanjäljen ja hiilikädenjäljen määrittämiseen. Lisätietoja palveluistamme löydät täältä.