skip to Main Content
Hiilijalanjälkilaksennan Osaaja

Haemme hiilijalanjälkilaskennan osaajaa

Nautitko hiilijalanjälkistandardien tulkinnasta ja datan analysoinnista? Vipattaako sukkasi, kun kuulet sanat “hiilidioksidiekvivalentti” ja “cradle-to-grave”? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Clonet Oy on hiilijalanjäljen mittaamiseen sekä ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Olemme kehittäneet OpenCO2.net-hiilijalanjälkialustan, joka tarjoaa standardeihin pohjautuvat työkalut organisaatioiden ja tuotteiden hiilijalanjälkien ja positiivisten hiilikädenjälkien mittaamiseen ja päästöseurantaan. Asiakaskuntamme on monipuolinen, ja asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että pienempiä pk- ja startup-yrityksiä.

Hiilijalanjälkitiedon kysynnän kasvaessa haemme kasvavaan tiimiimme hiilijalanjälkilaskennan ammattilaista. Pääset tukemaan yrityksiä niiden hiilineutraaliusmatkalla osana asiantuntijatiimiä mukavien työkavereiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. laskentaa ja datan analysointia, asiakasprojektien toteuttamista ja OpenCO2.netin kehittämistä.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Päästölaskentastandardien (esim. GHG Protocol ja ISO 14 0467) tuntemus ja vähintään kolmen vuoden kokemusta hiilijalanjälkilaskennasta
  • Hyvää numeropäätä ja analyyttistä otetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Halua oppia jatkuvasti lisää
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Monipuolinen työ on pääosin etätyötä, eikä siten paikkasidonnaista. Työaika ja -määrä on sovittavissa joustavasti. Hyvän palkan lisäksi tarjoamme virike- ja lounasedun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 24.10.2021 mennessä osoitteeseen anna.gaib@clonet.fi.

OpenCO2.net on Clonetin kehittämä hiilijalanjälkialusta, josta löytyy Suomen kattavin päästökerrointietokanta ja standardipohjaiset työkalut tukemaan yritysten hiilineutraaliusmatkaa. Clonet tarjoaa yrityksille OpenCO2.net käyttöoikeuksia, rajapintaa ajantasaisiin päästökerrointietoihin sekä yritysten tarpeisiin räätälöityjä hiilijalanjälkilaskureita. Varmennetuille laskennoille myönnämme Hiilijalanjälkimerkin.