Skip to content

Etsimme tiimiimme LCA-asiantuntijaa

Ovatko elinkaarilaskennan standardit sinulle tuttuja, ja datan analysointi työn suola? Seuraatko mielenkiinnolla alan lainsäädännön kehittymistä ja mietitkö kaupan hyllyllä kahvipaketin cradle-to-grave matkaa? Mikäli vastasit kyllä, hae meille töihin!

Clonet Oy on hiilijalanjäljen mittaamiseen sekä ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Olemme kehittäneet OpenCO2.net-hiilijalanjälkialustan, josta löytyy helppokäyttöiset, standardeihin pohjautuvat työkalut organisaatioiden ja tuotteiden hiilijalanjälkien sekä hiilikädenjälkien mittaamiseen ja päästöseurantaan. Työkalumme soveltuvat alalle kuin alalle, ja asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että pienempiä pk- ja startup -yrityksiä.

Toimintamme laajentuessa haemme tiimiimme LCA-asiantuntijaa. Työssäsi pääset aidosti vaikuttamaan asiakasyritystemme päästövähennyksiin. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, joissa päästölaskennan lisäksi luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman päästöjen vähentämiseksi ja positiivisen hiilikädenjäljen kasvattamiseksi. Työtehtäviisi kuuluu mm. laskentaa ja datan analysointia, asiakasprojektien toteuttamista ja OpenCO2.net-alustan kehittämistä.

Toivomme sinulta:
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Elinkaariarvioinnin ja hiilijalanjälkilaskennan standardien (esim. ISO 14 040, ISO 14044, ISO 14 0467 ja GHG Protocol) tuntemusta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta elinkaariarvioinnista tai hiilijalanjälkilaskennasta
  • Hyvää numeropäätä ja analyyttistä otetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Halua oppia jatkuvasti lisää
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Me tarjoamme sinulle monipuolisen roolin myötä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan yrityksen toimintaa ja palveluja, ja siinä samalla kehittyä ammatillisesti. Meillä työtä tehdään pääosin etänä, joten maantieteellisesti rekrytoimme vähintäänkin välillä Hanko-Utsjoki. Pystyt itse vaikuttamaan siihen, mihin aikaan päivästä haluat työsi tehdä ja työskenteletkö koko- vai osa-aikaisesti. Tiimimme on pieni, mutta kasvava, ja saat perehdytykseesi koko tiimin avun ja tuen. Tehtävänmukaisen palkan lisäksi tarjoamme virike- ja lounasedun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 16.9.2022 mennessä osoitteeseen katariina.kurikka@clonet.fi . Mikäli haluat keskustella työtehtävästä, laita viestiä Linkedinissä, sähköpostilla tai soita minulle numeroon +358 44 565 2730 / Katariina Kurikka.

OpenCO2.net on Clonetin kehittämä hiilijalanjälkialusta, josta löytyy Suomen kattavin päästökerrointietokanta ja standardipohjaiset työkalut tukemaan yritysten hiilineutraaliusmatkaa. Clonet tarjoaa yrityksille OpenCO2.net käyttöoikeuksia, rajapintaa ajantasaisiin päästökerrointietoihin sekä yritysten tarpeisiin räätälöityjä hiilijalanjälkilaskureita. Varmennetuille laskennoille myönnämme Hiilijalanjälkimerkin.