Skip to content

Etsimme OpenCO2.net -alustan Full stack -kehittäjää

Haluatko itsenäisen työn, jonka merkityksellisyyttä ei tarvitse etsiä suurennuslasilla? Arvostatko vapautta ja mahdollisuutta vaikuttaa oman työsi sisältöön? Jos kiinnostaa, niin lue vielä vähän pidemmälle.

Clonet Oy on hiilijalanjäljen mittaamiseen sekä ilmastomyönteisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Olemme kehittäneet OpenCO2.net-hiilijalanjälkialustan, josta löytyy helppokäyttöiset, standardeihin pohjautuvat työkalut organisaatioiden ja tuotteiden hiilijalanjälkien sekä hiilikädenjälkien mittaamiseen ja päästöseurantaan. Alustaamme sisältyy myös kattava päästökerrointietokanta. Työkalumme soveltuvat alalle kuin alalle, ja asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että pienempiä pk- ja startup -yrityksiä.

Tähän saakka olemme hankkineet koodauspalvelut yrityksen ulkopuolelta ostopalveluna. Yrityksemme kasvaessa haluamme jatkuvasti kehittää myös ohjelmistoamme, ja tämän vuoksi etsimmekin nyt tiimiimme Full stack -kehittäjää vastaamaan ohjelmistokehityksestä, eli käytännössä kaikista OpenCO2.netin muutoksista, uusista ominaisuuksista ja parannuksista. Tässä työssä pääset aidosti vaikuttamaan asiakasyritystemme päästövähennyksiin. Olet merkittävässä roolissa siinä, että hiilijalanjälkiohjelmistomme palvelisi asiakkaitamme muuttuvien tarpeiden myötä aina parhaalla mahdollisella tavalla, ja pysyisi helppokäyttöisenä työkaluna, jonka yhä useampi organisaatio haluaa hankkia päästövähennystavoitteiden mittaamisen ja saavuttamisen tueksi.

Toivomme sinulta:
 • C#-ohjelmointikielen vahvaa osaamista
 • Azure-kokemus katsotaan eduksi
 • Kokemusta Angularista tai vastaavasta modernista Javascript -alustasta
 • .NET Core (LINQ, Entity Framework) ja ASP.NET Core ovat sinulle tuttuja
 • Tietokantaosaaminen (Azure SQL)
 • Osaat rakentaa ulkoasun saamasi suunnitelman pohjalta (HTML/CSS)
 • Luovuutta ja kykyä hallita suuria kokonaisuuksia
 • Tehokasta työskentelytapaa ja kykyä keskittyä oleelliseen
 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Emme tarjoa toimistoa biljardipöydillä ja pelihuoneilla, emmekä vuosittaisia tiimimatkoja Roomaan. Me tarjoamme sinulle vastuuta ja vapautta sekä monipuolisen roolin myötä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvuyrityksen toimintaa ja palveluja, ja siinä samalla kehittyä ammatillisesti.

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti OpenCO2.netin kehityksestä, ja toimit lukuisten kehitysideoiden kipparina. Satunnaisia tiimipäiviä lukuun ottamatta meillä töitä tehdään etänä, joten maantieteellisesti rekrytoimme vähintäänkin välillä Hanko-Utsjoki. Pystyt itse vaikuttamaan siihen, mihin aikaan päivästä haluat työsi tehdä ja työskenteletkö koko- vai osa-aikaisesti. Tiimimme on pieni, mutta kasvava, ja saat perehdytykseesi koko tiimin avun ja tuen. Lisäksi tehtävässä auttaa kehittäjäkumppanimme, joka on hoitanut OpenCO2.net -alustan kehitystyön alusta alkaen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi  osoitteeseen katariina.kurikka@clonet.fi . Mikäli haluat keskustella työtehtävästä tai yrityksestä, laita viestiä Linkedinissä, sähköpostilla tai soita minulle numeroon +358 44 565 2730 / Katariina Kurikka.

 

OpenCO2.net on Clonetin kehittämä hiilijalanjälkialusta, josta löytyy Suomen kattavin päästökerrointietokanta ja standardipohjaiset työkalut tukemaan yritysten hiilineutraaliusmatkaa. Clonet tarjoaa yrityksille OpenCO2.net käyttöoikeuksia, rajapintaa ajantasaisiin päästökerrointietoihin sekä yritysten tarpeisiin räätälöityjä hiilijalanjälkilaskureita. Varmennetuille laskennoille myönnämme Hiilijalanjälkimerkin