skip to Main Content

Vahvaa osaamista

Sari Siitosella on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta. Sari on aiemmin toiminut johtotehtävissä Elinkeinoelämän keskusliitossa (EK), Gasumilla ja Pöyryllä. Koulutukseltaan Sari on Tekniikan tohtori Aalto-yliopistosta ja Executive MBA Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

EK:ssa Sari toimi kestävän liiketoiminnan johtajana ja vastasi ilmasto-, energia-, ympäristö- ja logistiikka-alan edunvalvonnasta. Lisäksi hänen vastuullaan oli Cleantech Finland -bränditoiminnan koordinointi sekä kiertotalous ja vastuullinen yritystoiminta.

Katso: Syty kiertotaloudesta -selvitys

Vuosina 2014-2015 Sari työskenteli Gasumilla johtajana. Hän vastasi Gasumin strategia- ja yritysvastuutoiminnasta ja yhteiskuntasuhteista. Lopuksi hänen vastuullaan oli kestävä kehitys ja innovaatiot.

Katso: HackTheGas – energia-alan ensimmäinen IndustryHack hackathon

Vuosina 2008-2013 toimiessaan Gasumin teknologiapäällikkönä hän koordinoi tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä vastasi Gasumin innovaatioprosessin kehittämisestä, jonka keskiössä on avoin innovaatio.

Katso: Hyvän ilman lintu -innovaatiokilpailu

Sari väitteli vuonna 2010 tekniikan tohtoriksi Aalto-yliopistosta

Katso väitöskirja: Energiatehokkuuden parantamisen vaikutukset CO2-päästöihin energiaintensiivisessä teollisuudessa

Aiemmin toimiessaan Pöyryllä Sari vastasi ilmastopalveluiden kehittämisestä ja myynnistä sekä työskenteli ympäristöön ja energiamarkkinoihin liittyvissä hankkeissa.

Katso tarkemmat tiedot:

Clonet, Sari Siitonen
Back To Top